Λίγα λόγια για εμάς

Η οικογενειακή επιχείρηση « Χειροποίημα Ζύμες », της οικογένειας Πανταζόπουλου παράγει ποιοτικά προϊόντα ζύμης πάνω από σαράντα χρόνια.

 

Εμείς, ως τρίτη γενιά παρασκευαστών, συνεχίζουμε την παράδοση, αξιοποιώντας την εμπειρία των προγόνων μας, με την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι!

 

Χρησιμοποιούμε παραδοσιακές συνταγές και αγνά υλικά για να φτιάξουμε προϊόντα ζύμης με τη χαρακτηριστική γεύση της σπιτικής δημιουργίας.

 

Με απόλυτη εμπιστοσύνη στην αυθεντική συνταγή που κληρονομήσαμε, παρασκευάζουμε μια μπουγάτσα με άρωμα και γεύση άλλης εποχής!

 

Είμαστε μια από τις ελάχιστες επιχειρήσεις στην Ελλάδα που επιμένουμε στη χειροποίητη μπουγάτσα με τον παραδοσιακό τρόπο πετάγματος του φύλλου στον αέρα. Το φύλλο είναι δουλεμένο στο χέρι, ποιοτικό και τραγανό όπως παλιά! Η αφράτη, τραγανή γεύση της ψημένης μπουγάτσας που το ζυμάρι της έχει πεταχτεί στον αέρα και έχει εσωκλείσει μέσα της όλη τη νοστιμιά , δεν αντικαθίσταται με καμία βιομηχανοποιημένη μπουγάτσα!

 

Για την πλούσια γέμιση χρησιμοποιούμε τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά αποκλειστικά από Έλληνες παραγωγούς.

 

Φυσικά, το μεράκι μας για δημιουργία χειροποίητων προϊόντων δεν σταματά μόνο στην μπουγάτσα. Όλα μας τα είδη: οι σπιτικές πίτες, οι σφολιάτες, οι ζύμες, οι πίτσες, τα γλυκά και τα αρτοποιήματα είναι χειροποίητα, φροντίζοντας πάντα την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε κατά την παρασκευή τους, χωρίς καθόλου συντηρητικά!

 

Με αυτά τα ποιοτικά κριτήρια σας συντροφεύουμε στην καθημερινότητά σας, σερβίροντάς, από τα τρία καλαίσθητα καταστήματά μας, σε Αλεξάνδρεια και Χαλκηδόνα, μαζί με τον καφέ σας και μία μεγάλη ποικιλία μικρογευμάτων, που αν γευτείτε είμαστε βέβαιοι ότι θα σας γίνουμε συνήθεια!